E07_5447-ny

Visma eAccounting

Ønsker du å spare regnskapskostnader og samarbeide med regnskapsfører i Visma eAccounting?

Visma eAccounting er Norges raskest voksende faktura- og regnskapsprogram med over 100 000 kunder i Skandinavia hvor av over 40.000 kunder befinner seg i Norge. Dette er et ekte skybasert program som du kan bruke i Windows miljø og Apple/Mac være seg  nettbrett og smarttelefon. Visma eAccounting er enkelt å bruke og gir deg mulighet for sømløst samarbeid med regnskapsfører i skyen.

Bruk tiden fornuftig - samarbeid med Accomodo i Visma eAccounting
Du tar det du kan eller ønsker så har du mulighet til å la oss i Accomodo Regnskap AS fullføre jobben for deg.

Accomodo Regnskap AS er Visma Byrå-bruker som betyr av vi kobler din brukerkonto til vå plattform for så utføre den avtalte jobben jf. kontrakt og avtale. V.h..a. direkte tilkobling til Visma eAccounting får vi full tilgang til din faktura- og regnskapsinformasjon. Således blir jobben enklere for både deg og oss!

Send bilag og fakturaer direkte til programmet!
Med Visma eAccounting appen kan du enkelt skanne bilag og fakturaer, slik at de automatisk legger seg inn i programmet. Kvitteringer og fakturaene ligger dermed klare til registrering i regnskapet til bokføring. Du slipper med andre ord å fysisk levere eller sende oss papirkvitteringer og fakturaer, og minimerer risikoen for at dokumentene blir glemt eller borte. Ytterligere forbedring av flyten er mulig v.h.a. EHF-faktura mottak og sending samt integret autoinvoice muligheter.

Kasse og app betalinger og automasjon/integrasjonsløsninger
Benytter du Vipps? Ingen problem dennne integreres automatisk i programmet. Izettle fan? Enkel integrasjon av kasse løsningen er sømløs. Foruten kan vi introdusere deg til et utrolig utvalg av muligheter hva gjelder integrasjon fra 3. parts bruker.Her optimaliseres tidsbruken v.h.a. automasjon!

Skal vi start et samarbeid? Kontakt oss i dag!
Er du Visma eAccounting-kunde i dag og ønsker å samarbeide med oss i programmet? Eller vurderer du å gå til anskaffelse av Visma eAccounting for å starte et samarbeid? Vi hører gjerne i fra deg! Kontakt oss på telefon 51 71 50 50
by KOLON
Accomodo Regnskap AS  |   Torgveien 15 C, 4016 Hillevåg 
Telefon: 51 71 50 50  |  
firmapost@accomodo.no
blogspot
face
Denne siden bruker informasjonskaplser for funksjonalitet på siden og for anonym statistikk. Les mer om informasjonskaplser og personvern i vår personvernernærklæring.