E07_5447-ny

Regnskap fra A–Å

Hos Accomodo tilpasser vi regnskapsførsel iht. bransje, kundetype og individuelle behov.

Hva betyr så det? Vi gir pris på hele oppdraget evt. deler av oppdraget - alt avhengig av hvor mye kunden selv ønsker å være involvert.

Med regnskap fra A til Å menes kort og godt alle aktiviteter innen regnskapsføring; kontering, registrering, leverandørreskontro, kundereskontro, avdelings- og prosjektregnskap samt utfylling av MVA-oppgave og andre offentlige oppgaver.

Foruten kommer inn- og utgående faktura, lønnsutbetalinger, årsoppgjør, betalingstjenester, rådgivning og selskapsetablering.
"Mange norske bedrifter velger å overlate regnskapsfunksjonen til en ekstern samarbeidspartner. Dette gjelder spesielt små og mellomstore bedrifter, men det er også en voksende andel av større virksomheter som ser fordelen av å sette ut regnskaps- og økonomifunksjoner. En av de viktigste årsakene er at regnskap, lønn, skatt og avgift er kompliserte fagområder som forutsetter kompetanse som mange næringsdrivende ikke selv besitter. Slike tjenester kan derfor ivaretas bedre og mer kostnadseffektivt av en profesjonell leverandør" (NARF)